DSpace Repository
19.03.04_Технология продукции и организация общественного питания_Технология продукции и организация ресторанного дела_2016_Учебный план_Заочная_ДОТ2
Login
DSpace Home
→
Основные профессиональные образовательные программы высшего образования
→
Учебный план
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
19.03.04_Технология продукции и организация общественного питания_Технология продукции и организация ресторанного дела_2016_Учебный план_Заочная_ДОТ2
URI:
http://hdl.handle.net/123456789/18159
Date:
2016
Abstract:
Квалификация выпускника - бакалавр, форма обучения - заочная
Show full item record
Files in this item
Name:
Ucheb_plan_TPiOOP ...
Size:
1.004Mb
Format:
PDF
Description:
Учебный план
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Учебный план
Учебный план
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register